Trenutak da se upoznamo

Ugostiteljska ponuda najviše razine

Započeli smo sa radom davne (ratne) 1991. godine (27.09.1991.) kao Pizzerija „Lotos“ da bi se 1996. godine objekat proširio u Hotel „Duga Resa“ sa salom za svadbene svečanosti te 16 soba (15 dvokrevetnih i jedna jednokrevetna) – tada smo bili jedini hotel u županiji. U proteklih 20 godina posjetio nas je veliki broj zadovoljnih gostiju što nas motivira da neprestano iz godine u godinu obogaćujemo i unapređujemo kvalitetu sadržaja i ponude. Tako smo danas ponosni vlasnici dva predivna objekta, hotela "Duga Resa" i "Vile Vina" u Mrežničkim Novakima.

Hotel Duga Resa

Hotel Duga Resa se smjestio na sjeverozapadnom ulazu u grad Duga Resu. Okarakteriziran kao hotel sa 2 zvjezdice, posjeduje 16 moderno uređenih i prostranih soba sa tv-om, telefonom, hladnjacima, klimom.

Smještaj na Mrežnici

2011 godine Hotel „Duga Resa“ nadopunjuje svoju ponudu sa objektom na samoj obali rijeke Mrežnice „Vila vina“, Mrežnički Novaki 63.

Kontaktirajte nas Hotel Duga Resa


Potrebe današnjeg čovjeka da potraži lokaciju za predah izvan urbanih i mondenih turističkih lokacija sve su veće. Hrvatske rijeke i ruralna središta (seoski turizam) sve su izraženije destinacije za kvalitetan odmor. "Vila Vina" je upravo jedan takav objekt. Rustikalna ali moderno uređena vila upravo je ono što tražite. Očarat će Vas ljepote rijeke Mrežnice a naša ugostiteljska ponuda iznenaditi kakvoćom i pristupačnom cijenom. Svakako nas posjetite i doživjeti ćete nezaboravne trenutke u našoj "Vili Vina"...Dobro nam došli !

U sklopu objekta nalaze se dvije moderno uređene i prostrane dvokrevetne sobe i jedan apartman.

Također Vam nudimo dvije dvorane sa kapacitetom od 40 odn. 80 osoba za sve prigodne svečanosti (svadbe, krštenja, seminari, itd...)

Bogata ponuda hrane i pića, zadovoljit će i najizbirljivije. Od tradicionalnih domaćih jela do cateringa najviše kakvoće a sve to po pristupačnim cijenama. Svakako probati !

"Vila Vina" ne bila to što jeste da nema vlastiti vinski podrum u kojem vršimo proizvodnju vina. Veliki broj osvojenih priznanja sa mnogobrojnih ocjenjivanja vina daje nam za pravo ponositi se našom kapljicom. Naravno da je uz obilazak podruma obvezatna i degustacija naših vina, stoga navratite i provjerite zašto vinogradi "dugoreškog" kraja i okolice daju grožđe za dobivanje visokokvalitetnih sortnih vina. Živjeli !